با کودکی که زیاد گریه می‌کند چگونه رفتار کنیم؟

مقالات

راهنمای رفتار با کودکانی که عادت به گریه کردن دارند را در ادامه بررسی می‌کنیم.

شریل رد، روان‌شناس بالینی کودک، گریه کردن را رفتار طبیعی کودکان می‌داند. کودکان دلایل مختلفی برای گریه کردن دارند. استرس، ترس، اضطراب، ناامیدی، جلب توجه، پریشانی و مریضی برخی از دلایل کودکان برای گریه کردن هستند. گاهی اوقات کودکان به‌طور غیرمنتظره و ناگهانی گریه می‌کنند و والدین نمی‌دانند که در این مواقع باید چکار کنند. رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند، چندان هم سخت نیست؛ فقط نیازمند یک‌سری اصول و قوانین خاص است. اگر شما نیز در خانه کودکی دارید که دائما در حال گریه کردن است، خواندن ادامه این مقاله را به شما توصیه می‌کنیم.

حفظ آرامش و خونسردی؛ بهترین رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند

هیچ اتفاقی نیفتاده است؛ اصلاً نگران نباشید. هنگام گریه کردن کودک دستپاچه نشوید. گاهی علت گریه زیاد کودک 3 ساله شما ممکن است جلب‌توجه باشد. بهترین رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند، این است که صحبت کردن با او را به بعد از گریه موکول کنید. وقتی کودک گریه می‌کند، به او بگویید که بعد از تمام شدن گریه با هم صحبت می‌کنیم. علت بسیاری از گریه‌های کودک، لوس کردن خود و جلب توجه برای پدر و مادر است. گاهی اوقات کودکان برای رسیدن به خواسته‌های خود گریه می‌کنند؛ اگر در این مواقع از خود انعطاف نشان دهید، فرزند شما بارها این حرکت را تکرار می‌کند.

ما به شما توصیه می‌کنیم که هنگام گریه کردن، حواس کودک را پرت کنید. مثلاً کارتون موردعلاقه‌اش را برای او بگذارید یا کتاب جذابی را برای او بخوانید. شما می‌توانید با خرید آنلاین کتاب کودک دنیاهای متفاوتی را به کودک خود هدیه دهید. کودکان با قهرمانان کتاب همذات‌پنداری کرده و از روش‌های حل مشکلات قهرمان‌های محبوبشان در زندگی خود الگوبرداری می‌کنند.

خواندن کتاب برای متوقف کردن گریه بی دلیل کودکان

درک احساسات کودک برای کاهش گریه‌های مکرر او

برای رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند، احساسات او را درک کنید. درک کردن احساسات و شرایط کودک اصلاً کار سختی نیست. چه اشکالی دارد که گاهی به فرزند خود حق بدهید که گریه کند یا ناراحت شود؟ اگر فرزند شما در هنگام بازی کردن زمین خورد، اشتباه‌ترین کار این است که به سمت او بروید. بهترین کار هنگام گریه کردن بچه، در کنار او نشستن و دلداری دادن به کودک خواهد بود. در حین صحبت کردن، به فرزند خود بگویید که گریه و ناراحتی برای زمین خوردن بسیار طبیعی است و هرکسی آن را در زندگی‌اش تجربه می‌کند.

یکی از راه‌های درک احساسات و دلداری دادن به کودکان، خواندن کتاب‌های جذاب و مناسب سن آن‌هاست. برای فرزندان خود کتاب داستان کودکان خریداری کنید تا سرگرم خواندن یا دیدن عکس‌های آن شوند و گریه کردن و ناراحتی خود را فراموش کنند. بچه‌ها به‌سرعت خاطرات بد و ناراحتی‌ها را فراموش می‌کنند.

درک احساسات کودک؛ برای کاهش گریه کردن

در آغوش گرفتن کودک؛ راهکاری مناسب برای همدردی

گاهی کودکان گریه می‌کنند تا به آن‌ها محبت کنید. درواقع، دلیل این گریه کودک برای رسیدن به خواسته‌اش خواهد بود. هنگام گریه کردن، فرزندان کوچک را نباید تنها بگذارید. گاهی علت گریه کودک 4 ساله، خیلی کوچک و بی‌چیز است؛ اما شما باید با او همذات‌پنداری کنید. بچه‌های کوچک‌تر را هنگام گریه کردن در آغوش بگیرید. گاهی آغوش پدرانه و مادرانه، باعث می‌شود که کودک آرام شود و تا چند دقیقه در آغوش والدین خود بماند. به فرزند خود بی‌توجهی نکنید. کودکان بسیار حساس هستند و گاهی به‌دلیل تنهایی گریه می‌کنند.

اگر فرزند دبستانی دارید، برای او کتاب‌های کاربردی باهدف آموزش رفتارهای خوب و شایسته بخرید. مجموعه کتاب رفتارهای خوب، راهنمای خوب و مناسبی برای فرزندان در اجتماع، جمع دوستان و خانواده است.

پرت کردن حواس کودک؛ بهترین راه‌حل برای گریه نکردن او

بهترین رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند، این است که حواس او را پرت کنید. کودکان عاشق تماشای برنامه کودک هستند. همچنین بچه‌ها هیچ‌وقت از بازی کردن سیر نمی‌شوند. اگر فرزند شما گریه کرد، برای او کارتون موردعلاقه‌اش را بگذارید یا با او بازی کنید. یکی دیگر از راه‌حل‌های آرام کردن گریه کودکان، خواندن کتاب‌های جذاب و پر از عکس برای آن‌هاست.

اگر کودک لجبازی دارید و به‌دنبال کتاب برای لجبازی کودک می‌گردید، در سایت بادبادک بهترین کتاب‌ها با موضوع لجبازی بچه‌ها موجود است.

پرت کردن حواس کودک برای کاهش گریه کردن

خرید کتاب‌های مناسب کودک برای کنترل مهارت‌های ارتباطی

از خریدن کتاب برای فرزند خود غافل نشوید. کتاب‌ها، راهنمای کودکان در شرایط دشوار و سخت زندگی هستند. بچه‌ها خودشان را جای شخصیت اصلی می‌گذارند و تصمیم‌گیری را از او می‌آموزند. علاوه‌بر داستان و رمان، خرید کتاب مهارت های زندگی برای کودکان بسیار کمک‌کننده و مفید خواهد بود. در سایت بادبادک؛ انواع کتاب‌‌‌های داستان، داستان کوتاه، رمان، کتاب‌های آموزنده و کتاب‌های مهارت زندگی برای سن کودک و نوجوان موجود است.

کودک را با مهارت‌های مقابله‌ای برای گریه آشنا کنید

گاهی علت گریه کودک 8 ساله، ندانستن روش‌های کنترل احساسات است. بزرگسالان و کودکان باید شیوه‌های مقابله و کنترل احساسات را فرا بگیرند تا بر احساسات خود مسلط شوند. در ادامه، برخی از مهارت‌های مقابله‌ای برای گریه کردن را لیست کرده‌ایم.

  • کشیدن نفس عمیق
  • تکرار جملاتی مانند «من می‌توانم»
  • صحبت با والدین برای دلیل گریه کردن
  • تا 10 شمردن و سپس آرام شدن

کودکان بسیار حساس و زودرنج هستند و گاهی اشکشان دم مشکشان است. بچه‌ها برخی اوقات هیچ دلیلی برای گریه کردن ندارند و فقط برای کانون توجه بودن گریه می‌کنند. حواستان به فرزندانتان باشد تا به آن‌ها به قدر کافی محبت و توجه کنید.

آموزش راهکارهای مقابله‌ای به کودکان برای گریه کردن

خرید کتاب‌های آموزنده برای فرزندان از فروشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان بادبادک

در این مقاله از مجله بادبادک، شما را برای رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند راهنمایی کردیم. گریه کردن کودکان دلایل مختلفی دارد. برخی از دلایل گریه کردن کودکان عبارت‌اند از: ترس، استرس، اضطراب، پریشانی، جلب توجه و بیماری. هنگامی که فرزند شما گریه می‌کند، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید. سپس با کودک صحبت کنید و دلیل گریه کردن او را بپرسید. گاهی اوقات بی‌توجهی والدین باعث ناراحتی و گریه کردن کودکان می‌شود. برای پرت کردن حواس کودک، کارتون محبوبش را بگذارید یا کتاب موردعلاقه‌اش را برای او بخوانید.

اگر دوست دارید مناسب‌ترین کتاب‌ها را برای فرزندان خود بخرید، نگاهی به دسته‌بندی‌های دقیق کتاب‌ها در سایت بادبادک بیاندازید. ما سعی کرده‌ایم هر کتاب را به تفکیک ژانر، سن و نوع آن دسته‌بندی کنیم و برای هر کتاب توضیحات مفیدی را بنویسیم.

رفتار با کودکی که زیاد گریه می کند در مجله بادبادک
اخبار و مقالات مرتبط نظرات کاربران

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “با کودکی که زیاد گریه می‌کند چگونه رفتار کنیم؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه چیز از کودکی شروع می شود
logo-samandehi

©کلیه حقوق این وبسایت متعلق به بادبادک است.